Programma seizoen 2018-2019

15 juni 2019: Kwadijk op de kaart

Oud-Quadyck doet mee aan Kwadijk op de kaart op zaterdag 15 juni, een dag vol activiteiten voor en door Kwadijkers. Op verzoek van Oud-Quadyck verzorgt Ben Brugge, coordinator van werkgroep het Kwadijkervlot, drie maal een rondleiding op het vlot. Een prachtige kans om dit bijzondere stukje natuur te bekijken! Binnenkort volgt informatie op welke tijdstippen de rondleidingen die dag zijn en hoe u kunt reserveren.

In 2013 verzorgde Ben Brugge ook een rondleiding op het Kwadijkervlot.

Daarnaast presenteert Oud-Quadyck in de kerk enkele malen een korte digitale presentatie over de ( geschiedenis van de) Kwadijker kerk en laat ook documentatie zien. Wist u bijvoorbeeld dat de huidige kerk de derde kerk op deze locatie is en dat in de kerk op de vloer eeuwenoude zerken liggen? In de kerk is een ludieke prijsvraag waar iedereen gratis aan mee kan doen: u mag raden hoeveel pijpenkoppen, ooit gevonden in Kwadijk, er in de glazen vaas zitten. De winnaar maken wij graag blij met een boek over de geschiedenis van Kwadijk.

Beeld van de kerk in de jaren vijftig, vorige eeuw tijdens de restauratie van het gebouw. Van de nieuwbouw is nog geen sprake.

Chronyck, no 2, 2019

Najaar

Expositie, najaar 2019

Nadere informatie volgt binnenkort.

Bezoek clubgebouw?

Naast ons seizoensprogramma bent u op afspraak altijd van harte welkom.  Op woensdagen zijn we ’s avonds regelmatig aanwezig in ons clubgebouw. Ook dan bent u welkom! Voor alle bezoekjes geldt: neemt u vooraf even contact met ons op?