Programma 2021

De Chronyck

Voorjaar 2021 zal de nieuwe Chronyck van Oud-Quadyck verschijnen. Wilt u de Chronyck, die tweemaal per jaar verschijnt, ook ontvangen, word dan lid voor slechts € 15,- per jaar. We verwelkomen u graag.

Oud-Quadyck op Facebook

Word lid van onze Facebookpagina waarop wij regelmatig gevarieerde items over Kwadijk plaatsen. Mooie beelden van toen en soms van nu. Reageer en doe mee!

Algemene Ledenvergadering

Vanwege de coronapandemie is nog geen datum voor de Algemene Ledenvergadering van Oud-Quadyck bekend. Zodra er meer duidelijkheid is wordt dat op onze website en Facebookpagina vermeld.

Expositie ‘Oorlog in het dorp’

Eveneens uitgesteld vanwege de coronacrisis.

Uitingen coronacrisis

In deze uitzonderlijke tijd zien we soms bijzondere beelden in relatie tot de coronacrisis. Bijvoorbeeld de waarschuwingsborden bij de Purmer brug. Kijkt u met ons mee, wilt u foto’s maken van coronabeelden in Kwadijk en met ons delen? Dan leggen we samen een stukje geschiedenis vast voor de volgende generaties. Want ook dat vindt Oud-Quadyck belangrijk.

Bezoek clubgebouw?

Naast ons seizoen programma bent u op afspraak altijd van harte welkom. Vanwege de Coronacrisis is een bezoekje momenteel echter helaas niet mogelijk.  Wij hopen dat dit binnen afzienbare tijd wel weer kan. Voor bezoek geldt overigens dat wij u vragen vooraf even contact met ons op te nemen.