Programma 2019-2020

Maand van de Geschiedenis

Dit jaar is het landelijke thema van de Maand van de Geschiedenis Oost/West. Oud-Quadyck vult dat digitaal in en toont op haar website en Facebookpagina dagelijks een foto van ‘Oost naar West’, met andere woorden van de Purmerbrug naar de Beemsterbrug. Dorpsgezichten, activiteiten, oude beelden en hedendaagse beelden, het komt allemaal langs. 

Oud-Quadyck op Facebook

Word lid van onze Facebookpagina waarop wij regelmatig gevarieerde items over Kwadijk plaatsen. Mooie beelden van toen en soms van nu. Reageer en doe mee!

Algemene Ledenvergadering

De in april geplande Algemene Ledenvergadering van Oud-Quadyck is in verband met de coronacrisis uitgesteld. Zodra een nieuwe datum bekend is, wordt dat op onze website en Facebookpagina vermeld.

Expositie Oorlog in het dorp

Eveneens uitgesteld vanwege de coronacrisis.

Chronyck 2020/2

Najaar 2020.

Uitingen coronacrisis

In deze uitzonderlijke tijd zien we soms bijzondere beelden in relatie tot de coronacrisis. Bijvoorbeeld de waarschuwingsborden bij de Purmer brug. Kijkt u met ons mee, wilt u foto’s maken van coronabeelden in Kwadijk en met ons delen? Dan leggen we samen een stukje geschiedenis vast voor de volgende generaties. Want ook dat vindt Oud-Quadyck belangrijk.

Bezoek clubgebouw?

Naast ons seizoen programma bent u op afspraak altijd van harte welkom. Vanwege de Coronacrisis is een bezoekje momenteel echter helaas niet mogelijk.  Wij hopen dat dit binnen afzienbare tijd wel weer kan. Voor bezoek geldt overigens dat wij u vragen vooraf even contact met ons op te nemen.