Nieuws

De Chronyck

Voorjaar 2022 zal de nieuwe Chronyck van Oud-Quadyck verschijnen.

Wilt u De Chronyck, die tweemaal per jaar verschijnt, ook ontvangen, word dan lid voor slechts € 15,- per jaar. We verwelkomen u graag.

Oud-Quadyck op Facebook

Word lid van onze Facebookpagina waarop wij regelmatig gevarieerde items over Kwadijk plaatsen. Mooie beelden van toen en soms van nu. Reageer en doe mee!

Algemene Ledenvergadering

Onder voorbehoud is de Algemene Ledenvergadering gepland op 13 april 2022. Meer informatie over vergadering en programma volgt te zijner tijd.

Expositie ‘Oorlog in het dorp’

Onder voorbehoud kan de expositie voorjaar 2022 worden bezocht.

Uitingen coronacrisis

In deze uitzonderlijke tijd zien we soms bijzondere beelden in relatie tot de coronacrisis. Bijvoorbeeld de waarschuwingsborden bij de Purmer brug. Kijkt u met ons mee, wilt u foto’s maken van coronabeelden in Kwadijk en met ons delen? Dan leggen we samen een stukje geschiedenis vast voor de volgende generaties. Want ook dat vindt Oud-Quadyck belangrijk.

Bezoek clubgebouw?

Naast ons seizoen programma bent u op afspraak altijd van harte welkom. Vanwege de coronacrisis is een bezoekje momenteel echter helaas niet mogelijk.  Wij hopen dat dit binnen afzienbare tijd wel weer kan. Voor bezoek geldt overigens dat wij u vragen vooraf even contact met ons op te nemen.