Nieuws

Rabo ClubSupport 2023

Oud-Quadyck heeft meegedaan aan de Rabo Clubsupport actie 2023. Onze aanvraag stond in het kader van de nieuwe dorpsfilm. Wij willen alle Rabobank leden die op ons hebben gestemd van harte bedanken, dankzij hun steun mogen wij een bedrag van 183,20 euro besteden aan de nieuwe film en daar zijn we blij mee!

Inloopmiddagen in 2024

Komend voorjaar organiseren wij weer inloopmiddagen. Elke eerste zaterdag van de maand zijn wij in ons verenigingsgebouw (Kwadijk 125) tussen 14 en 16 uur. Voor jaar 2024 gaat het om de volgende dagen:

. Zaterdag 6 april;

. Zaterdag 4 mei;

. Zaterdag 1 juni.

U bent van harte welkom. Wie weet kunnen we u (op weg) helpen met betrekking tot de geschiedenis van uw huis of familie. Maar u kunt ook onze collectie bekijken en uiteraard met elkaar in gesprek gaan over het vroegere Kwadijk en de Kwadijkers en herinneringen ophalen.

Mocht er een wijziging komen in het bovenstaande rooster, dan melden wij dat op onze website, op onze Facebookpagina en wordt dat ‘aangeplakt’ bij Kwadijk 125.
Heel graag tot ziens in ons verenigingsgebouw!

De Chronyck

De eerstvolgende Chronyck verschijnt voorjaar 2024.

Oud-Quadyck op Facebook

Word lid van onze Facebookpagina waarop wij regelmatig gevarieerde items over Kwadijk plaatsen. Mooie beelden van toen en soms van nu. Reageer en doe mee!

Bezoek clubgebouw?

Naast ons seizoen programma met de Inloopmiddagen bent u op afspraak altijd van harte welkom in ons verenigingsgebouw. Voor bezoek geldt overigens dat wij u vragen vooraf even contact met ons op te nemen.